Din Computer nr. 48 til 49 - fri download - DaMat

Gå til indhold

Hoved menu:

Din Computer nr. 48 til 49 - fri download

Din Computer
Du skal manuelt vende bladet, hvilket du gør i menuen i din pdf fremviser.


MS Publisher 2007 vs Adobe CS3 Indesign

Football Manager 2008 samt 2. del i vores rejse gennem rummet:Findes rumvæsener

Vi har undersøgt nogle aflagt kontorprintere for at se om det er en god ide at finde en printer der er 4-5 år gamle. Husk at vende bladet, når du åbner det.

I bladet henviste vi til den meget smukke og spontante video lavet af Matt, der besøgte 42 lande. Musikken er lavet af Garry Schymann og vokalen er Paldasha Siddique. Jeg ved ikke hvorfor, men den får mig altid efterladt med tåre i øjene. Utrolig smuk video, se den under billedet af bladet. 45 millioner har allerede gjort det i skrivende stund.

Pdf bladet er på ca. 6 mb.



Gigantisk artikel om World Of Warcraft, artikel om Anders And og Disney.

Anmeldelse af bl..a Safari 3.1, Ipod, Itunes, Google Earth, John Rambo (bio), Alien Vs Predator 2 (bio), 28 uger senere (dvd), Vikaren (dvd), 1408 (dvd)

Pdf bladet er på ca. 9 mb.

Din Computer årgang 2008

Der kom to numre i 2008 og det var efter min mening nogle gode numre.

I foråret 2008 stiftede jeg bekendtskab med World of Warcraft og var helt solgt, som man iøvrigt har kunne mærke i de senere numre også.

Med nr. 49 lavede jeg et eksperiment, hvor bladet blev lagt ned, ideen var den at bladet så bedre kunne læses på hjemmesiden. Jeg brød mig ikke rigtig om resultatet, når man udskrev det så det forfærdelig ud, så det blev ved det ene liggende nummer.

I 2008 lancerede jeg DaMat Klubben, som i korte træk gik ud på at man betalte 10 kroner for et årsabonnement på forlagets online bøger. Man kan roligt sige, det blev en fiasko, efter atten måneder ventede jeg fortsat på det første medlem. Selvfølgelig handler det også om kvalitet og om man mente man fik nok for pengene, men det handler nok også om at indbetalinger er besværligt, her mangler vi i verden en slags småmønter, sådan at man spontant kan betale mindre beløb som fx en tikrone uden at skulle logge ind på netbank eller finde kreditkortet frem.

Dan Elgaard, ejeren af yaws.dk ringede pludselig en dag og spurgte om jeg ville have en gammel kontorprinter. Det førte til en meget spændende artikel, hvor jeg undersøgte om det egentlig var besværet værd. Det er det.

 
DaMats er et dansk forlag, der laves på hobby-basis. Alle gratis udgivelser på nettet er udgivet udfra et "as is" princip. Tak for din forståelse.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu