Windows Med Amiga nr 13-16 - fri download - DaMat

Gå til indhold

Hoved menu:

Windows Med Amiga nr 13-16 - fri download

Din Computer

Nr. 16 ligner ret meget sig selv. To reklamer er forsvundet, billederne er sat i farver og skrifttypen er ændret på artiklen ”Nej til afstemninger på nettet”, den var sat til 11 pkt. og et ordentlig blankt område. Måske er det noget med at bladet dengang blev lavet på en tidligere udgave af Publisher, siden den slags opstår? For mon dog jeg har sat et blad i trykken med ½ blank spalte?! Mon dog. 


De stave og slåfejl jeg er faldet over er desuden rettet uden at man kan sige der er læst ekstra korrektur.


 

En enkelt artikel måtte lade livet, da vi fik lov til at bringe den, var det under den forudsætning at den kun blev brugt i vores medlemsblad og ikke måtte offentliggøres gratis til et bredt publikum.

Jeg er helt sikker på at det ikke er mig, der har skrevet artiklen om konsolspil, men hvem der har skrevet den er faldet ud. Hvis forfatteren er imod den er her, så må personen gerne sige til, og også gerne i det hele taget, så navnet kan sættes på.

Men ellers ligner bladet sig selv, alle billeder var i sort-hvid, de er nu i farver.

 

En enkelt artikel måtte lade livet, da vi fik lov til at bringe den, var det under den forudsætning at den kun blev brugt i vores medlemsblad og ikke måtte offentliggøres gratis til et bredt publikum. Der er et par artikler, hvor jeg ikke har kunne finde frem til forfatternes nuværende adresse, jeg har valgt at bringe dem alligevel og forventer I lader høre fra jer, hvis de ikke må være i bladet, nu da det er offentligt tilgængeligt.

Alle billeder var i sort-hvid, de er nu i farver.


 

Endnu et nummer, som umiddelbart er gået til de digitale jagtmarker. Hvis du har det liggende, så må du meget gerne sige til, hvis jeg må skanne det ind. 

Årgang 1999
Der kom fire numre, der alle var i A5 format. 
Skiftet til A5 handlede primært om at få farveforside og om at få en pæn ryg. Tidligere blev alle numre trykt hos en lokal baghandler, hvor man ikke kunne trykke A3 format, så det var A4 sider hæftet i ryggen. Pænt så det jo ikke ud. 


Umiddelbart var det for så vidt fine numre, set i lyset af at vi var i 1999 og at bladet var et lille hobbyblad. 


Alle numrene er til gratis download, klik på billederne. Jeg anbefaler at du læser dem med en pdf reader på fx en tablet. 

 
DaMats er et dansk forlag, der laves på hobby-basis. Alle gratis udgivelser på nettet er udgivet udfra et "as is" princip. Tak for din forståelse.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu