Amstrad CPC - DaMat

Gå til indhold

Hoved menu:

Amstrad CPC

Download

Amstrad CPC
Alle spil hentes ved at klikke på deres billede.

Galactic Plague - Amstrad only - DC58

Måske et af de dårligste spil til Amstrad CPC 464, men også en klassisker, der medfuldgte Amstrad CPC 464. Det var et spil, hvor du alt for ofte blev fanget uden mulighed for at slippe væk. Alligevel opnåede spillet en vis status, fordi man med et tryk på ESC kunne se listningen og dermed bruge det som skabelon til eget spil. Og det gjorde mange 
Dette er diskette versionen.

 

Rick Dangerous (DC 57)

Indiana Jones var på sit højeste, da Firebird og Core Design kom med Rick Dangerous, der øjeblikkeligt blev et hit. Det kom til stort set alle maskiner på markedet og solgte forrygende. Rick Dangerous er et prøv dig frem spil af meget høj kvalitet, selvom det også er ganske urimelig svært fra bane 3 og frem. Du kan finde anmeldelsen af det i DC 57, hvor du også kan læse tegneserien, der medfulgte 1. udgaven af spillet.

Det er et af de indbyggede spil på cpcbox.com

Enkelte gange kan spillet gå ned til 4-5 fps, men det tyder på, at det er en generel fejl i emulatoren.


 

Rick Dangerous II (DC57)

RD II er mere af det samme. Det er langt sværere, men dog også mere fair, da man denne altid kan se fælderne. Amstrad versionen er dog ganske forfærdelig. Den bruges med CPC box.Siden rummer kun de spil, som Din Computer har omtalt eller anmeldt (og som er gratis).

 
DaMats er et dansk forlag, der laves på hobby-basis. Alle gratis udgivelser på nettet er udgivet udfra et "as is" princip. Tak for din forståelse.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu