Windows Freeware - DaMat

Gå til indhold

Hoved menu:

Windows Freeware

Download

Windows Freeware
Alle programmer/spil hentes ved at klikke på deres billede.

Huenison

6 kanoner, 6 slags fjender. Kort fortalt, så kommer fjenderne imod dig fra toppen og mod bunden, hvis du ikke får skudt dem, før de rammer bunden, så løftes bunden en smule. Rød kanon skyder røde fjender.
Dette er en demo, og når du klikker på billeder åbner producentens hjemmeside. 

 

Pixel Force: Left4Dead

Eric Ruth elsker Nintendo Entertaiment System og han elsker Left4Dead (anmeldt i DC55), hvad ville der mon være sket, hvis Left4Dead var kommet til NES?
Måske er det meget godt, at der er udviklet 3D kort? 


 
Turok
Turok fra 1997 er blevet frigivet som gratis spilDengang slog det benene væk under os og jeg spillede det konstant, i dag virker det forældet grafisk, men specielt styringen synes jeg er et problem, man kan kun styre med tastaturet, hvis du er van til det, så er spillet helt sikkert det bedre end jeg synes. Turok skal, på Windows 7+, spilles i et vindue ellers virker det ikke. 
 

Yeti Hunter

Du går rundt i landskabet for at finde en yeti, og det er det. Jeg ved godt det er freeware, men derfor kan man altså godt lægge mere end en halv times arbejde i grafikken.
Det kræver ingen installation, blot hent exe filen og start den.


For god ordens skyld, så skal det nævnes at DaMat ikke kan holdes ansvarlig for skader forvoldt af programmer hentet på denne side. 

 
DaMats er et dansk forlag, der laves på hobby-basis. Alle gratis udgivelser på nettet er udgivet udfra et "as is" princip. Tak for din forståelse.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu