AMIGA 1997 - Nr. 6-8 - DaMat

Gå til indhold

Hoved menu:

AMIGA 1997 - Nr. 6-8

Din Computer
Disse numre er kun beskrevet, da der ikke eksisterer en kopi af dem. Hvis du ejer en kopi, som jeg må skanne ind, så hører jeg meget gerne fra dig. 
Nr. 6 var et tykt nummer med 40 sider, der igen fortalte om alt det nye, der var lige ved at ske med Amiga og de mange nye spil, der var udsendt som preview.

Som de fleste måske ved i dag, så skete der stort set intet andet end en masse snak og kun meget lidt handling. 
I nr. 7 begyndte bladet tage hul på cd-rom mediet. 

Internettet var godt på vej ud til masserne, men det var begrænset hvor mange Amiga folk (eller folk i det hele taget), der var havde fået købt en browser (ja i starten kostede en browser penge), og dengang kostede et minut på nettet iøvrigt nemt 50-75 øre, så det var ikke ligefrem populært. 


I 1997 begyndte jeg at bruge PageStream 3.1 og jeg købte en Inkjetprinter. Bladet blev fortsat fotokopieret, men originalet var nu væsentligt bedre end tidligere og det højnede standarden af hele bladet.
Et stort nummer om hvordan man udvidede sin Amiga. 

Med nr. 8 ændrede jeg trykning, jeg købte en kopimaskine og trykte bladet selv, oplaget var nemlig oppe på 225. Det betød at der kom en stiv ryg med hæfteklammer i ryggen.

Prisen på bladet blev ikke lavere af den grund, men jeg sparede da lidt tid på den konto. 
 
DaMats er et dansk forlag, der laves på hobby-basis. Alle gratis udgivelser på nettet er udgivet udfra et "as is" princip. Tak for din forståelse.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu