Din Computer nr. 54 til 52 - fri download - DaMat

Gå til indhold

Hoved menu:

Din Computer nr. 54 til 52 - fri download

Din Computer


Indhold:

Anmeldelser:
Bl.a.: Cataclysm, Football Manager 2011 samt den bærbare computer Medion Akoya.

Artikler:
Helt eller terrorist - om Julian Assange

Bladet i pdf format (4mb) og kan hentes gratis.


Indhold:

Anmeldelser:
Bl.a.: Bogen om Michael Rasmussen Løgn over løgn, Windows 7 og Cradle of Rome.

Artikler:
Eksisterer Usernet om få år?

Bladet i pdf format (4mb) og kan hentes gratis.


Indhold:

Anmeldelser:
Bl.a.: Windows Vista, Postal 2

Artikler:
Michael Jackson er væk, Absurd jagt på nettet - er ytringsfriheden truet?

Bladet i pdf format (3mb) og kan hentes gratis.

Årgang 2010 var også den 16. årgang for computerbladet Din Computer. Der kom tre numre i A5 format.

Januarnummeret indeholdte en lang artikel om den nu afdøde Michael Jackson, det ironiske var at den artikel blev skrevet i ugerne efter hans død i juni 2009, men bladet udkom først i januar, fordi der ikke var materiale til et helt nummer før. Jeg insisterede på at et blad skulle være på minst 32 sider.

I juni 2010 fik EU gennemført at Microsoft skulle gøre det muligt for andre browsere at virke sammen med Windows. De skulle stoppe med at lave små julelege med de andre og give dem, de oplysninger de skulle bruge til udviklingen af deres browsere.

I nr. 53 anmeldte vi nogle af de største på markedet som kunne være interessante at undersøge.

Din Computer blev fremstillet med MS Publisher 2007, MS Word 2007, Picasa, Paint.net og sikkert flere programmer. Til at lave hjemmesiden brugte jeg fortsat den kraftigt aldrende Front Page 2002. I løbet af 2010 stoppede One.com med at støtte alle ekstensions til FP, det betød at man ikke længere kunne lave siden og så trykke "udgiv". Alt skulle manuelt uploades med ftp. Helt som forventet gik det galt flere gange og der opstod flere fejl på siden, der skulle rettes løbende.  Samtidig begyndte udsendet også at halte en del.

Heller ikke bladets layout var helt tilfredsstillende. Den lille format satte sine begrænsninger på layoutet, men der skulle yderligere to år før jeg tog fat på problemerne. Nogle gange bliver man bare fanget af tingenes tilstand og arbejder videre med noget, der ikke er helt godt, men heller ikke helt skidt.

Hvis jeg skal være helt ærlig, så er numre rimelige fornuftige, men det er ikke numre, der står printet i hukommelsen. Jeg vil tro, de fleste læsere tænkte det samme. Du kan selv tjekke efter.

Der kom ingen numre i 2011, så det er desværre ikke en fejl, at der ikke er en årgang 2011 i menuen.

 
DaMats er et dansk forlag, der laves på hobby-basis. Alle gratis udgivelser på nettet er udgivet udfra et "as is" princip. Tak for din forståelse.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu