WMA 1998 - Nr. 11-12 - DaMat

Gå til indhold

Hoved menu:

WMA 1998 - Nr. 11-12

Din Computer
Disse numre er kun beskrevet, da der ikke eksisterer en kopi af dem. Hvis du ejer en kopi, som jeg må skanne ind, så hører jeg meget gerne fra dig. 
AMIGA ændrede med nr. 11 navn til Windows Med Amiga eller WMA. 

Oplaget med nr. 11 var fortsat godt 225 styks, men efterhånden som mange skulle forny droppede rigtig mange bladet. 

Det jeg nok ikke havde tænkt på var, at mens AMIGA henvendte sig til et niche marked, hvor et "hobby-projekt" nemmere blev accepteret, så henvendte bladet sig pludselig til mainstream markedet, og der var der konkurrenter på 120 sider i farver til nogenlunde samme pris. 

Planen var at Amiga og Windows skulle deles om pladsen, men jeg mistede hurtigt interessen for Amiga og de indkomne artikler var konsekvent PC stof, så det blev hurtigt til 70-80% PC stof.
Den del, der ikke var så gennemtænkt, var, at ved at tage PC med i bladet, så blev konkurrenterne ikke længere Amiga Centrum og Amiga ADVis, førstnævnte var et foreningsblad, det andet var et kommercielt sort-hvid blad, nu blev konkurrenterne i stedet store magasiner med 120 sider i farver. 

Jeg håbede og troede at ved at PC markedet var det meget større at oplaget fortsat kunne ligge på et par hundrede stykker, ja så vidt jeg husker, så drømte jeg faktisk om et par tusinde, hvilket - set i bakspejlet - var helt urealistisk. Kvaliteten var slet ikke til det.
 
DaMats er et dansk forlag, der laves på hobby-basis. Alle gratis udgivelser på nettet er udgivet udfra et "as is" princip. Tak for din forståelse.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu