WMA 2000 - Nr. 17-20 - DaMat

Gå til indhold

Hoved menu:

WMA 2000 - Nr. 17-20

Din Computer

Bladet var i sort-hvid, hvilket er ændret de steder, det kunne lade sig gøres. Reklamerne er ikke med, da  jeg må have internt linket til dem i et andet program, i hvert fald er de ikke i dokumentet.

Bladet var oprindelig i sort/hvid, alle billeder er nu trykt i de oprindelige farver. Desuden er et par reklamer blevet fjernet. Kønt blikfang fra Stripper Kongens piger.

I 2000 mistede jeg en harddisk, heldigvis tog jeg jævnligt backup, så jeg mistede ikke alle hæfter. Men umiddelbart ser det ud til at Windows Med Amiga 18 er væk. 


Hvis du har Windows Med Amiga 18 liggende og jeg må skanne det, så kontakt mig endelig. 

Bladet var oprindelig i sort/hvid, alle billeder er nu trykt i de oprindelige farver. Desuden er et par reklamer blevet fjernet. Indholdsfortegnelsen var oprindelig på bagsiden, men er flyttet til side 3, som giver mere mening i forhold til at læse bladet på skærmen.

WMA17 er jo naturligvis lavet på en ældre udgave af Publisher og det ser ud til at det påvirker layoutet hist og pist, det er rettet op efter bedste evne.

Årgang 2000
Gennem det meste 1998 og 1999 havde regeringer og dommedagsprofeter fortalt at når vi rundede år 2000, så ville verden gå under. Dommedagsprofeterme mente det var forudbestemt at djævlen ville komme til Jorden i år 2000, de mere "rationelle" mente at en fejl i computerne ville lamme hele verden, så vi mistede både el, varme og samtlige computere ville gå i sort. Naturligvis skete der intet andet end vi holdt en fed fest.

 
DaMats er et dansk forlag, der laves på hobby-basis. Alle gratis udgivelser på nettet er udgivet udfra et "as is" princip. Tak for din forståelse.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu