Amiga spil til din PC - DaMat

Gå til indhold

Hoved menu:

Amiga spil til din PC

Download

Amiga
Alle spil hentes ved klikke på billedet. Spillene er testet på WinUAE. 

Huension - DC59

AmigaOS 4.x og Windows
6 kanoner, 6 slags fjender. Kort fortalt, så kommer fjenderne imod dig fra toppen og mod bunden, hvis du ikke får skudt dem, før de rammer bunden, så løftes bunden en smule. Men her er lige et par detaljer, man skal have i mente. Den første ting er at røde fjender skydes med røde skud, blå skydes med blå osv. Så det er pludselig ganske mere komplekst. Denne udgave er identisk med Windows versionen, men som et af de nyere spil, så er det udviklet til Amiga og siden konverteret til Windows. 


Når du klikker på billeder kommer du til producentens hjemmeside, hvor du kan hente et demo med få begrænsninger. Det fulde spil koster 3 euro.


 

Pitfighter - Amiga - DC58

Det var et særdeles succesrigt spil i arcadehallerne, men det var ganske forfærdeligt til hjemmecomputerne. DoMark var et softwarehus, der konsekvent arbejdede med licenser, og desværre var det er et minimum af deres spil, der var særlig gode. Pitfighter udkom til de fleste platforme, bl.a. Amstrad, C64, Spectrum og Amiga. Amiga versionen er en af de bedre versioner.


 
DaMats er et dansk forlag, der laves på hobby-basis. Alle gratis udgivelser på nettet er udgivet udfra et "as is" princip. Tak for din forståelse.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu