Om DaMat - DaMat

Go to content

Main menu:

Om DaMat

Hvad er DaMat?
DaMat er mit forlag, der i laves hjemme i stuen. Forlagets udgivelser laves uden væsenlig økonomi, og langt de fleste udgivelser er gratis eller koster meget lidt. 

Da DaMat startede som forlag i 1995 og udgav bladet "AMIGA" var magasiner et nyhedsmedie. I dag har Internettet overtaget den rolle og blade skal idag have noget andet at byde på. Jeg laver derfor produkter, der går i dybden og henvender sig til andre end et mainstream publikum. Men først og fremmest så laver jeg bladene, fordi jeg synes det er sjovt, spændende og lærerigt for mig at lave dem. Om der er mange eller få læser bekymre mig ikke synderligt. Ligesom det heller ikke laves for at tjene penge på det. Derfor er langt de meste da også gratis. 

På denne side lancerer jeg forlagets bøger og blade, så der kan være langt imellem opdateringerne.  

Kim Ursin, 1973
Jeg lavede mit første blad da jeg var 7 år og startet i skole i 1981. Der blev frem til 1991 til vist omkring 40 numre af Avis. Derudover lavede jeg ved siden andre blade, Bladet Om Amstrad, Computer Magasinet m.fl. Fællesnævneren var at de alle kun udkom indenfor husets fire vægge. Undtagen Omegnsbladet, der udkom på Mors i Vils, Vejerslev og Ørding. I starten var bladene bare fantasihistorier, men stille og roligt kom der flere og flere rigtige nyheder i bladene. Den hobby jeg startede på som barn har jeg fortsat med gennem hele livet og sådan vil det sikkert fortsætte. 

Tegneserier
Jeg laver også tegneserier og dem kan du finde på Laularve.dk

Computer
Din Computer lavede jeg fra 1995-2016 og det er i dag blevet til computerbladet.dk
 
Back to content | Back to main menu