AMIGA 1998 - Nr. 9-10 - DaMat

Gå til indhold

Hoved menu:

AMIGA 1998 - Nr. 9-10

Din Computer
Disse numre er kun beskrevet, da der ikke eksisterer en kopi af dem. Hvis du ejer en kopi, som jeg må skanne ind, så hører jeg meget gerne fra dig. 
Op til julesalget 1997 kom der sædvanen tro en lang række titler og de blev anmeldt i nr. 9, men der var en bekymrende tendens. De spil, der udkom var mest af alt oppustede shareware eller freewarespil med lidt ekstra grafik og lyd. 

Kvalitetmæssigt var de milevidt fra den standard, der var sat af Windows maskinerne, for mens PC'erne kastede rundt med harddisk, grafikkort og cd-rom, så var standarden hos Amiga fortsat diskettedrev.

I starten af året nåede jeg frem til at Amiga International ikke kunne eller ville levere varen. Den sidste dråbe kom da browsere blev gratis til PC, mens de kostede 800 kroner til Amiga, dertil kom iøvrigt et par hundrede kroner til mailprogrammet. Jeg valgte at købe en Pentium200. Dermed var det også oplagt at Windows kom med i bladet. 

Jeg gav abonnementerne mulighed for at modtage deres resterende beløb på abonnementet tilbage eller en cd-rom. Ingen reagerede på dette. 

Tilgengæld modtog jeg over de kommende 3-4 uger trusler om brækkede ben og svinere om jeg havde "svigtet sagen". Heldigvis havde jeg ikke mail på det tidspunkt, så man skulle betale for at svine mig til. En person synes dog at 200 telefonopringninger på udgivelsesdagen var passende opførsel. 
 
DaMats er et dansk forlag, der laves på hobby-basis. Alle gratis udgivelser på nettet er udgivet udfra et "as is" princip. Tak for din forståelse.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu