Din Computer nr. 44 til 47 - fri download - DaMat

Gå til indhold

Hoved menu:

Din Computer nr. 44 til 47 - fri download

Din Computer


Artikler:
Kolonisering af nye verdner del 1, Computerskandaler, Bladets Historie 2.del

Spiludvikling: 3D skydespil.

Anmeldelser af bl.a., Kings Quest III Remake, Clive Barkers Jericho, BioShock, Galactic Civilizations II, Resident Evil 3 (Bio), Die Hard 4 (DVD), Råzone (DVD), Android Apocalypse (DVD)


DC47 er i pdf og fylder 4 mb.


Hovedartiklen er et stort 8 sider interview med en virusprogrammør.

Vi har set hvad der skete med Adrian Cummings, der nægtede at droppe Amiga tilbage i 1998 og startede sit eget firma.

Anmeldelser af MS Office 2007, Painkiller Overdose, Ultimative Quake, MTX Mototrax,Bloons Tower Defense, Zodiac Tower, Intellivision, McAfee Securitycenter, F-Secure, The Wickerman (DVD), Hellraiser 8 (DVD), Number 23 (DVD), RV (DVD)

DC46 er i pdf og fylder 7 mb


Stor portræt artikel om Michael Jackson, om Berlingske Tidende, der vil stjæle et domain og om musikbranchens forsøg på at stjæle fra dig.

Anmeldelser af bl.a. Desert Racing, Quake 4, The Movies, Sky Golf, Great Giana Sisters, Vakse Viggo; Den komplette samling.

DC45 er pdf og fylder 8 mb


Artikel om Antipiratgruppen, om at staten vil censurer nettet samt portræt af Sid Meyer.

Anmeldelser af bl.a. WinUAE, RC Cars, Star Saga, Civlization Chronicles, Silkeworm (Amiga).

DC44 er pdf og fylder 9 mb

Din Computer årgang 2007

Din Computer udkom 4 gange i 2007. Det var virkelig en god årgang, gode artikler og endda et par soloartikler, som man kun kunne læse i DC.

Der blev set på Antipiratgruppens manglende betaling til de kunstnere man hævdede at beskytte og musikbranchens såkaldte lave salgstal. Der godt nok var lavere end i 2005, men højere end i 2000. Desuden "glemte" man at tælle downloads med. Der var også en stor artikel om Michael Jackson og et solo interview med en virusprogrammør.

I nr. 47 kan du læse om de mest blodige og voldsomme computerspil, der nogensinde er lavet, og som ligefrem har fået politikerne til (igen) at komme på banen og kræve censur.

I DC44 anmeldte vi WinUAE som gjorde at det endelig blev en reel mulighed at spille Amigaspil på sin PC. Jeg kvitterede ved at teste Silkworm i bladet og opdagede til min overraskelse at det fortsat er et af de bedste skydespil på markedet. Faktisk er det jo lidt af en fallit erklæring at et spil fra firserne fortsat kan score 91% i nutudens computersamfund med millioner af farver og computere der er mindst 50 gange stærkere end Amiga500.

Årgang 2007 er en rigtig god årgang, som jeg er sikker på den vil kunne lide.

 
DaMats er et dansk forlag, der laves på hobby-basis. Alle gratis udgivelser på nettet er udgivet udfra et "as is" princip. Tak for din forståelse.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu