Din Computer nr. 50 til 51 - fri download - DaMat

Gå til indhold

Hoved menu:

Din Computer nr. 50 til 51 - fri download

Din Computer


Vi har kigget på AmigaOS4.1, talt med folkene bag og anmeldt den ny pakke. Anmeldelse af Trackmania Paradise og Elf Bowling.

Ny artikelserie, hvor vi kårer verdens bedste computerspil


Vi har set på Windows 7, der er afløseren for Windows Vista. Vi anmelder WoW: Wrath of the King, Bamse i Cirkus, Fritz 9. Læs også om bl.a. IT Factory's kollaps og meget andet.

Den præcis udgivelsesdag fortaber sig tågerne af tidens tand.

Din Computer årgang 2009
I følge forsiden af DC51 er det udgivet i februar 2009, men samme år er DC50 også udkommet, jeg tvivler på at jeg har lavet to numre indenfor så kort tid, og da der i DC50 står (c) DaMat2008 tror jeg at DC50 er udkommet i februar og nummer 51 så er udkommet engang i efteråret. Når jeg laver bladet er det nemlig sådan at jeg bruger det gamle nummers skabelon til næste nummer, derfor kan det sagtens være sket. Indtil jeg har undersøgt det nærmere, så vil jeg dog ikke ændre nogle af numrene.

Artikelserien Verdens bedste computerspil fik kun den ene artikel, måske genoptager jeg den på et tidspunkt, jeg ved det ikke.

Ellers var 2009 jo en stor dag for Amiga, langt om længe kom Hyperion med AmigaOS 4.1, der bragte Amigaen frem til nutiden. Umiddelbart efter sagsøgte Amiga International firmaet fordi de havde lavet og udgivet den, Amiga International mente de ejede rettighederne.

Hyperion hævdede at de var blevet hyret til at fremstille AmigaOS4.1 og da de havde lavet det, kunne Amiga International ikke betale dem, derfor følte de sig berettiget til at udgive produktet. Retten endte med at Hyperion ret et års tid senere og de to firmaer indgik derefter en aftale bag lukkede døre.

 
DaMats er et dansk forlag, der laves på hobby-basis. Alle gratis udgivelser på nettet er udgivet udfra et "as is" princip. Tak for din forståelse.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu