AMIGA 1995 - Nr. 1-2 - DaMat

Gå til indhold

Hoved menu:

AMIGA 1995 - Nr. 1-2

Din Computer
Disse numre er kun beskrevet, da der ikke eksisterer en kopi af dem. Hvis du ejer en kopi, som jeg må skanne ind, så hører jeg meget gerne fra dig. 
Det første nummer af Amiga kom i marts 1995.

Det var på 32 sider i A4 format og alle siderne var i sort-hvid. Det blev lavet på en Amiga2000, og da computeren ikke var kraftig nok til at håndtere mere end et par sider af gangen blev der bagefter i hånden skrevet sidenumre.

Alle billeder blev klippet ud af forskellige blade og klisteret ind på originalen og derefter trykt. Udskiften skete med en Star LC10 printer. Jeg mener det primære program var PageStream1.1 og Kindwords.

Jeg trykte det i 15 eksemplarer hos den lokale boghandel og satte en annonce i Den Blå Avis. Der blev solgt nogle stykker af det.
Nummer 2 kom i oktober og tiltrods for layout, stavefejl og generelt et layout, der viste at jeg var i gang med at lære, havde AMIGA hele 100 abonnementer inden årets udgang. Det fortalte nok mere at Amiga miljøet bakkede nye initiativer op, mere end det fortalte noget om bladet.

Hele 80 eksemplarer blev solgt og så var bladet igang. 
 
DaMats er et dansk forlag, der laves på hobby-basis. Alle gratis udgivelser på nettet er udgivet udfra et "as is" princip. Tak for din forståelse.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu